Чистак гола, без конец по себе си, камо ли дреха,

...
Чистак гола, без конец по себе си, камо ли дреха,
Коментари Харесай

ПОТРЕС: Теа от "Ергенът" шокира с чисто голи СНИМКИ! (мрежата гръмна)

Чистак гола, без конец по себе си, камо ли дреха, лъсна шашавата Теа от " Ергенът ". " Шашава " я нарекоха фенове на формата, още когато влезе в имението с корона, правейки се на принцеса. Без да сметне за належащо да проумее, че в случай че искаш да си принцеса, би трябвало да си оправиш и говора, а не да приказваш на акцент, само че това са детайлности...

Теа Добрева е от София и по тази причина мнозина се учудват на " селския " й диалект. Плюс това тя се похвали на Алек Младенов, че родителите й са интелектуалци, а майка й работи в Българска академия на науките, само че от метода, по който се показва като цяло, не проличава да е прихванала доста от тях.

Но виж, в фотосите без облекла, тя очевидно от дълго време е отличник. На момичето не му пука, че всякакви откачени чичаци мераклии ще " лъскат " на разсъблечените й прелести, пък и нали си търси мъж... кой знае, може да се окаже някой от въпросните мераклии.

Очевидно е, че с Алек не си пасват и най-малко той не демонстрира никакво особено отношение към нея, а и в няколко свои изявленията Теа обширно изяснява по какъв начин си търси мъж, който освен да има очи единствено за нея, а и да я гледа като принцеса - сиреч, разбирайте, да има солидно количество мангизи.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР