Чистачите на плажа на датския остров Борнхолм наскоро изпаднаха в

...
Чистачите на плажа на датския остров Борнхолм наскоро изпаднаха в
Коментари Харесай

1,5-метрова „морска змия“, намерена на датски плаж, се оказа… пенис на кит

Чистачите на плажа на датския остров Борнхолм неотдавна изпаднаха в напълно понятен потрес, когато откриха нещо, което в началото доста им замязя на остатъци от морска змия. Това единствено по себе си би било задоволително, с цел да се означи денят като необикновен за групата, която нормално събира всякакви пласмаси, а от време на време и елементи от кораби. Но действителността се оказала още по-странна.

Анализът на находката след това демонстрира, че дългият 1,5 м член е принадлежал на гърбат кит, изхвърлен на плажа в Дуеоде в южната част на Борнхолм по-рано тази година. Щастливите откриватели незабавно се свързват с локалната природозащитна група NaturBornholm, когато заподозират, че теорията им за змията може да се окаже погрешна, и удостоверили самоличността на обекта.

„ Беше един друг работен ден “, написа NaturBornholm в обява в Инстаграм, което евентуално е подценяването на годината.

 Dueodde-beach

Плажът Дуеоде

Както виждате на груповата фотография най-горе, пенисът има такада се каже непренебрежим тип. Затова не е изненадващо, че китовите пениси са придобили съвсем митологичен статут измежду тези, които търсят пояснения за многочислените мистерии на откритото море, като в разнообразни отчети се твърди, че големите крака са отговорни за разказите на очевидци за морски чудовища през историята.

Преди обаче да се натъжите, че най-сетне сме разобличили Неси, би трябвало да знаете, че нещата не са толкоз елементарни. Както изяснява зоологът доктор Дарън Найш в тематика в Х, има няколко случая, в които теорията за пениса на кита може и да е използвана, само че тя никога не обгръща всички загадъчни наблюдения на морски създания и чудовището от Лох Нес за жалост не е измежду тях (вероятно не е и голяма змия).

И въпреки всичко пенисите на гърбатите китове могат да доближат до 3 метра и както изясняват от Тихоокеанската фондация на китовете, животните нормално крият внушителната си дължина в гениталните си цепнатини: „ Да се види по какъв начин пенисът на кита излиза от този процеп е рядка панорама “, пишат те.

Моля, заповядайте тази панорама:

Все още има доста неща, които не знаем за секса сред китовете. Една тахава находка сигурно съставлява интерес за откривателите, тъй че екипът в NaturBonholm ще го запази за по-нататъшни изследвания. „ Сега той отива във фризера, а по-късно ще измислим какво да вършим с него. “

А за чистачите на плажа няма да остане в паметта им единствено гледката – съгласно известията предметът е имал и „ непреодолима миризма “. Предполагаме, че това е част от рисковете на специалността.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР