Числата в бюджета отразяват реалността, с която сме длъжни да

...
Числата в бюджета отразяват реалността, с която сме длъжни да
Коментари Харесай

Донев за проектобюджета: Числата отразяват реалността, с която сме длъжни да се съобразяваме

Числата в бюджета отразяват действителността, с която сме длъжни да се съобразяваме без значение дали ни харесва или не. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев при започване на постоянното държавно съвещание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" След като в края на предходната седмица дружно с министър Велкова представихме плана на закон за държавния бюджет, една част от реакциите на политиците и коментаторите демонстрират, че някои основни моменти умишлено са останали неразбрани. Няма да предсказвам по какви аргументи и с каква цел. Но поради грешките в преразказа се постанова довнеса някои спомагателни ясноти ", сподели той.

" В последните дни не всички приказват за бюджета, само че и мнозина приказват за него с епитети и съществителни имена. Вероятно с цел да звучи по-ефектно техният прочит на бюджетните редове. Числата в бюджета, препоръчан от служебното държавно управление, отразяват действителността, с която сме длъжни да се съобразяваме без значение дали ни харесва или не ", посочи Донев.

" Коментарите в стилистиката перо по перо са доста и в друг темперамент. Както към този момент споделих, Министерство на финансите е в подготвеност да даде детайлна информация на политическите партии за бюджета ред по ред, с цел да може да стане по-ясно за тях какво всъщонст съставлява бюджетът на страната ", разясни министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР