Числата са най-добрият приятел на човека, особено когато той играе

...
Числата са най-добрият приятел на човека, особено когато той играе
Коментари Харесай

Две страхотни печалби от Еврошанс в Кърджалийско

Числата са най-хубавият другар на индивида, изключително когато той играе Еврошанс. Това е аксиомата на шанса, която потвърдиха двама щастливци от Кърджали и Ардино, които завоюваха страхотни суми от обичаната числова игра Еврошанс.

6 000 лв. отидоха при Фани Киришева, която живее и работи в Кърджали. По специалност Фани е готвач, само че по предопределение е умел ценител.

Голямата късметлийка споделя с същински възторг за изкуството да познаеш 8 от 8 цифри в Еврошанс. Тя споделя, че играе с непрекъснати цифри от основаването на играта и до момента те са ѝ носили разнообразни облаги.

Сега Фани взема решение да опитва със „ инцидентен избор “ и той се оказва супер сполучлив, тъй като печели 6000 лв..

Недалеч от Кърджали, в прилежащия град Ардино, Метин Сарахмедов също прави ужасно попадение, като улучва 7 от 7 цифри и това му носи 5 000 лв. от Еврошанс.

Метин отишъл в пункта на Евробет вечерта, пуснал ваучър за 10 тегления и се прибрал. На идващия ден се върнал в пункта, с цел да го ревизира. Тогава схванал, че е късметлия и че печели 5 000 лв..

Тегленията на играта Еврошанс можете да следите в пунктовете на Евробет и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР