Чили заслужено стана първият финалист в турнира за Купата на

...
Чили заслужено стана първият финалист в турнира за Купата на
Коментари Харесай

Чили на финал, би Португалия с дузпи

Чили справедливо стана първият финалист в шампионата за Купата на конфедерациите! Шампионът на Южна Америка изхвърли след дузпи  европейския отличник Португалия. Редовното време в Казан приключи 0:0.

Вратарят на Чили беше свръхестествен при дузпите. Клаудио Браво хавана първите три на опитните Куаресма, Моутиньо и Нани. В същото време сънародниците му не сгрешиха посредством Видал, Арангис и Алексис Санчес. Така дузпите завършиха предварително.

Този път Роналдо не направи нищо в офанзива за " мореплавателите ". Мачът вървеше скучно и живна едвам в последните минути. Чили може да се сърди на шанса и на съдията, че не би в постоянното време.

Първо южоамериканците не получиха чиста дузпа. В последните секунди в пеналта на Португалия стана ужасно. Видал нацели гредата със страховит удар отвън пеналта, а Родригес като че ли не си повярва при добавката и още веднъж улучи гредата, останал самичък на празна врата.

Буквално в идната офанзива огромната звезда Алексис Санчес изигра чудесно обстановка в наказателното поле и би мощно, само че бранителят Понте се хвърли героичен и мазета в корнер.

Все отново Чили взе своето на дузпите и чака противника си на финала. Утре вечер младият отбор на Германия среща Мексико, с цел да излъчат втория кандидат за трофея.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР