Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин са 4-мата финалисти във втория

...
Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин са 4-мата финалисти във втория
Коментари Харесай

Кой ще победи във втория сезон на Hell’s Kitchen

Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин са 4-мата финалисти във втория сезон на Hell’s Kitchen България . Кой ще грабне огромната премия, ще разберем по време на грандиозния край на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир този четвъртък, 30 май, от 21:00 часа единствено по NOVA.

Битката за купата „ Най-добър професионален готвач на България “ ще бъде извънредно яростна и в оставащите три финални епизода на Hell’s Kitchen феновете на NOVA ще бъдат очевидци на топ готварски умения, върховен пилотаж в кухнята и четирима готвачи, които ще потвърждават, че са най-хубавите от положителните.

Припомняме, че вторият сезон на Hell’s Kitchen България започва на 26 февруари тази година, когато за огромната премия в шоуто влязоха да се състезават 18 професионални готвачи, определени от близо 1200 кандитати на сериозен и много оспорван кастинг.

Шампионът във втория сезон на Hell’s Kitchen ще завоюва огромната премия - 100 хиляди лв. и контракт в един от заведенията за хранене на началник Виктор Ангелов.

„ Със сигурност спечелилият в Hell’s Kitchen 2019 ще бъде добър готвач , визионер и същински водач . Този сезон е извънредно сполучлив и към този момент навлизаме в в действителност решаващия му стадий, когато всеки един от четиримата финалисти е задоволително кадърен, с цел да завоюва. Аз ще продължа да съм още по-взискателен към тях и да ги предизвиквам да покажат в действителност най-хубавите качества, които имат. Очаквам от тях да бъдат още по-отговорни, да демонстрират още умения, хъс, убеденост и да се трансфорат в невъзмутими експерти в кухнята. А след три дни ще разберем кой от тях ще бъде новият член на моя екип “, споделя Виктор Ангелов-->

От тази седмица изборът на спечелилия къде може да стартира работа се усилва с още едно място.

В столицата отваря порти и второто заведение от веригата БДС (Балкански деликатеси на скара) на началник Виктор Ангелов. По този метод той може да предложи четири благоприятни условия за контракт с първенеца от Кухнята на Ада - двата си ресторанта под шапката Chef’s и две заведения БДС.

„ Създадох БДС, тъй като постоянно съм желал да направя верига български street food заведения с същински здравословна храна без консерванти и стабилизатори с ясно проследим генезис на суровините. Работим интензивно и сме окуражени да създадем още голям брой благоприятни условия на хората да се хранят тук-там с достоверна българска „ улична храна “ и по този начин да върнем доверието на българина към компрометираните последните 20 години кебапче и кюфте – най-известният роден street food “, прецизира началник Виктор Ангелов.

Кой ще заслужи купата „ топ готвач на България “ и ще грабне огромната премия в Кухнята на Ада ще разберем този четвъртък.

Големият край на Hell’s Kitchen е на 30 май 2019 година от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР