Чико-Бунара оглави класирането на пазарджишката А ОФГ. Без да играят

...
Чико-Бунара оглави класирането на пазарджишката А ОФГ. Без да играят
Коментари Харесай

На сняг в Паталеница: Балкан сдаде първото място в Окръжната

Чико-Бунара оглави класирането на пазарджишката " А " ОФГ. Без да играят действително, бяжани се възползваха от второто следващо реми на досегашния лидер в подреждането - Балкан(Варвара), който през днешния ден затъна на заснежения терен в Паталеница с 1:1 против локалния Левски.

Чико пък взе служебно 3:0 против хвърлилият през седмицата пешкира ФК Лозен и по този начин изпревари варварци с точка за лидерската позиция в Окръжната.

Загубилият изненадващо през вчерашния ден в Мирянци с 1:0 Брацигово остава трети с 55 пункта и мач по-малко от Чико и Балкан.

На стадион " Васил Левски " в Паталеница имаше искания за отсрочване на мача, само че в последна сметка длъжностните лица решиха срещата да се изиграе.

Още в 1-та минута домакините дръпнаха с 1:0 в резултата посредством Георги Ангов, само че доста скоро Балкан изравни посредством....

В този мач футболът отстъпи изрично на битката и единоборствата, а тежкият терен затрудни до последна степен 22-та, които в оставащите до края на срещата минути не съумяха да си отбележат нов гол и дуелът приключи 1:1 за Чико-Бунара.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР