Чикагото бе осъден да плати глоба от 10 000 лева

...
Чикагото бе осъден да плати глоба от 10 000 лева
Коментари Харесай

Венцислав Ангелов обжалва присъдата си за клевета срещу Пламен Нунев

Чикагото бе наказан да заплати санкция от 10 000 лв. и да получи публично неодобрение

Венцислав Ангелов - Чикагото апелира присъдата си, с която Районен съд-Русе го признава за отговорен за клюка против районния координатор на ГЕРБ Пламен Нунев.

Той бе наказан да заплати санкция от 10 000 лева и да получи публично неодобрение, като присъдата му се прочете по общинското „ Радио Русе “, напомня.

Първоинстанционният съд призна Венци Чикагото за отговорен в това, че в интервала от 29.09.2019г. до 30.09.2019г. в град Русе, на два пъти е разгласил неистинен позорни условия за личността на Пламен Нунев в качеството му на представител на обществеността – народен представител от 44-то Народно събрание и регионален координатор на ПП-ГЕРБ за област Русе. Това е станало посредством интернет в платформата за видеосподеляне You Tube – в канала на медия „ Дунав мост “ и в платформа за видеосподеляне You Tube в личния си канал.

Конкретните изявления, за които Чикагото е наказан на първа инстанция, гласят:
„ Ние, т.е. аз през днешния ден аз ще насоча моето, т.е. вашето внимание към това по какъв начин престъпното трио в Русе – П. С., П.Н. и К. Д. употребяват, използват ромите и ромите да гласоподават в интерес на Политическа партия ГЕРБ “.„ Ето това е описа на човек от първо лице само число за това по какъв начин политическата хунта и върхушката в лицето на П. ***, П.Н. – народен представител от Политическа партия ГЕРБ и К. Д.– предприемач, са в една престъпна симбиоза и опъват политически чадър над хора, които правят безспорни безобразия, безспорни закононарушения и техните закононарушения стоят безнаказани. Това не може да продължава по този метод скъпи другари. “
Делото по жалбата на Венци Чикагото в Окръжен съд - Русе стартира през днешния ден.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР