Чичото на прегазеното дете от Търнак – Слави Пешев, предупреди,

...
Чичото на прегазеното дете от Търнак – Слави Пешев, предупреди,
Коментари Харесай

Чичото на прегазената от джип Сара проплака: Детето ни бере душа

Чичото на прегазеното дете от Търнак – Слави Пешев, предизвести, че положението на Сара още веднъж се е влошило, написа " Конкурент ", представен от Блиц.

``
реклама  

„ Вчера бяхме в плевенската болница. Лекарите ни предизвестиха да се готвим за най-лошото. Ние се молим на Господ горещо и имаме вяра, че той ще ни върне детенцето “, сподели по телефона Пешев, който е свещеник в черква.

Припомняме, че при злополука на 2 октомври вечерта шефът по продажбите на фармацевтични фабрики „ Милве “ Веселин Ранков блъсна 11-годишното дете, в резултат на което то беше признато в тежко положение в плевенската МБАЛ „ Д-р Георги Странски “ и повече от седмица лекарите се борят за живота й.
„ Момиченцето, което е кръстено на мен, бере душа. Тежката черепно-мозъчна контузия и травмата на белия дроб са задоволително съществени пострадвания. Видяхме, че лекарите в плевенската болница вършат всичко належащо, дори и повече... На нас ни се желае да има по-добри грижи за Сара. Но не смеем да я транспортираме до София даже, тъй като не знаем дали няма да е съдбовно това пътува за нея “, сподели още чичото.

Слави Пешев добави, че чака Веселин Ранков да се извини за породеното злощастие на фамилията на Сара. „ Ние сме християни. Не желаеме отплата, а желаем той да осъзнае виновността си. Нормално ли е човек с висше обучение да сяда пийнал зад кормилото и да кара автомобил “, попита още чичото на Сара. Той добави, че чакат и страната да вземе ограничения против сходен жанр закононарушения. „ Обществото ни е разграничено – когато газят или стрелят по нашите деца, както в Търнак и Монтана, отзивите са едни, а когато от нашия етнос правят закононарушения – като в Русе, тогава се надига вълна на ненавист. Нека в България има закони и те да са за всички, без значение на техния етнос “, прикани още Слави Пешев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР