Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, е бил скастрен от

...
Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, е бил скастрен от
Коментари Харесай

Кралското семейство е на тръни: Ще издаде ли опасни кралски тайни чичото на Кейт?

Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, е бил скастрен от нейните родители, откакто се е записал в Big Brother, което породило опасения, че може да разкрие секрети за кралското семейство. 

Говори се, че 58-годишният Голдсмит е сключил сериозна договорка с шефовете на ITV, с цел да взе участие в шоуто, което стартира във Англия през днешния ден. Появата му в къщата на Big Brother без подозрение ще аргументи ново главоболие на кралското семейство на фона на това, че Кейт към момента се възвръща от коремна интервенция. 
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
Също по този начин, крал Чарлз продължава лекуването си от рак, а кралското семейство скърби за загубата на Томас Кингстън. 

Източникът твърди, че принц Хари и Меган , които Голдсмит е атакувал в предишното, могат да му бъдат на прицел . Говори се, че Голдсмит няма благословията на фамилията си да влезе в къщата, само че все пак го прави. Известно е, че предприемачът е споделил на другари, че няма да направи нищо, което да нарани Кейт или Уилям. 
                             

Чичото на Кейт е видян да идва в студиото на ITV в Лондон преди слуховете, че влиза в къщата. Той си потегля оттова с куфар и е облечен с тъмносиня шапка, дънки, сива качулка и кожено яке. 

Голдсмит се опита да влезе в I'm A Celebrity предходната година, само че беше отритнат заради опасения, че може да злепостави Уилям и Кейт. 
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
Хора от шоуто споделят, че продуцентите са щастливи, че вкарват Голдсмит като играч заради връзките му с кралското семейство и заради склонността му да споделя това, което мисли, изключително за зетя на Кейт, принц Хари. 

PR екипа на предаването пък излезе със следното изказване: „ Всички имена на този стадий са чиста нечиста сделка и феновете ще би трябвало да изчакат търпеливо, за да видят кой ще влезе в къщата на Celebrity Big Brother. “ 

'Uncle Gary has got to make a living.'

Kate Middleton's uncle, Gary Goldsmith, is rumoured to be entering the Celebrity Big Brother house. This comes amid a flurry of social media speculation around Kate's health.
— Good Morning Britain (@GMB)
Голдсмит гостува на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 година Той изкарва прехраната си с IT бизнес, само че е замесван в кавги, в това число е сниман с опиати в Ибиса. Той също е задържан през октомври 2017 година, откакто се допуска, че е нападнал четвъртата си брачна половинка Джули-Ан пред дома им в централен Лондон. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР