Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, беше забелязан да пазарува

...
Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, беше забелязан да пазарува
Коментари Харесай

„Палавият“ чичо на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, кимва на „изчезналата“ кралска особа преди Celebrity Big Brother

Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, беше видян да пазари в последния миг преди Celebrity Big Brother, завръщайки се в нашия екрани в понеделник вечер.

Тъй като Кейт е подложена на спекулации по отношение на местонахождението й след скорошната й коремна интервенция, бъдещата кралица - която за последно беше забелязана обществено на Коледа - е изправена пред спомагателна мъка, до момента в който нейният настойчиво купонясващ чичо се готви да влезе в Big Братска къща и вероятно разпределяне на някои фамилни секрети.

Освен Гари, известни персони за новия сериал от рестартирането на ITV включват звездата от Strictly Come Dancing Никита Кузмин, Линда Робсън от Loose Women, съдиите от X Factor Луис Уолш и Шарън Озбърн и някогашната водеща на This Morning Фърн Бритън.

Прословутия „ своеволен “ чичо на Кейт, Гари, който е по-малкият брат на Карол Мидълтън, беше видян да взима нови елегантни костюми от топ лондонски шивач през уикенда, надявайки се да направи положително първо усещане, когато пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР