Чичото на Джокович е новият директор на София ОупънГоран Джокович

...
Чичото на Джокович е новият директор на София ОупънГоран Джокович
Коментари Харесай

Чичото на Джокович е новият директор на София Оупън

Чичото на Джокович е новият шеф на София Оупън
Горан Джокович - чичо на международния номер в тениса 1 Новак Джокович, е новият шеф на шампионата от сериите АТР 250 София Оупън. Това стана ясно от изявление на спортния министър на България Красен Кралев, който през днешния ден се срещна с Джокович и президента на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.

В последните две години отпред на конкуренцията бе австралиецът Пол Макнами, който обаче реши да се отдръпна от позицията преди тазгодишното издание на шампионата. Сега управлението на София Оупън поема Горан Джокович, който е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация и е бил шеф на шампионата в Белград, който бе част от АТР календара от 2009 до 2012.

"Днес организирах работна среща с новия шеф на тенис шампионата от сериите АТП 250 „ Sofia Open “ Горан Джокович. С него и президента на Българската федерация по тенис Стефан Цветков и вицепрезидента на централата Огнян Илиев обсъдихме елементи към организацията на четвъртото издание на конкуренцията. Турнирът се провежда от компанията Brand plus, която съставлява притежателя на седмицата, в която се организира надпреварата в София и Българската федерация по тенис.

Джокович ми показа имената на играчите, които са удостоверили присъединяване досега, като съгласно него българските почитатели ще бъдат прелестно сюрпризирани и се чака четвъртото издание на шампионата да бъде най-силното досега. Горан Джокович е чичо на международния №1 Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 година е шеф на шампионата „ Serbia Open “. През същия интервал е и член на турнирния съвет на АТП. От 2015 година до в този момент е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако. Завършил е стопански науки в Белградския университет.

В 12.00 часа на следващия ден (11 ноември) дружно с Горан Джокович, Стефан Цветков и Кай Годхинди – изпълнителен шеф на „ Sofia Open “ и формален представител на притежателя на правата „ Dubai Duty Free “ ще дадем откриваща конференция за „ Sofia Open “ 2019. Събитието ще се организира в зала „ Опера “ на хотел InterContinental Sofia (Площад „ Народно заседание “ №4). В 13.30 часа на следващия ден Горан Джокович ще следи подготовка на млади български тенисисти на Националния тенис център в Борисовата градина", написа Кралев в профила си във Facebook. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР