Чичо ми все повече и повече се побърква, това каза

...
Чичо ми все повече и повече се побърква, това каза
Коментари Харесай

Племенница на Доналд Тръмп: Чичо все повече и повече се побърква

" Чичо ми от ден на ден и повече се побърква ", това сподели Мери Тръмп – племенница на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Би Би Си.

Роднината на кандидата за Белия дом в изборите на 5 ноември тази година, гостувайки нощес в предаването " Тази вечер с Андрю Мар " по телевизия Ел Би Си, в отговор на въпрос на водещия съобщи: Ако моят чичо стане държавен глава, демокрацията в нашата страна ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство от основаването на Съединени американски щати (1776 г.)

" Той продължава да се държи като гамен. Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския не стопира да упреква другите хора за своите неуспехи, вместо да проучва своето държание и да си прави съответните заключения ", сподели още племенничката на претендента за държавен глава от Републиканската партия.

" Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в този момент е по-опасен спрямо интервала, когато бе собственик на Белия дом (2017 – 2021 г.). Психичното му здраве се утежнява с всеки минал ден. Той се побърква от ден на ден и повече ", съобщи тя.

Мери Тръмп (родена през 1965 г.) е щерка на Фред Тръмп, по-големия брат на някогашния президент, умрял от алкохолизъм през 1981 година По обучение е психолог. Тя членува в Демократическата партия и по време на акцията за Белия дом през 2016 година поддържа тогавашната съперничка на чичо си Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26.

През лятото на 2020 година Мери Тръмп разгласява книга, в която разкри финансови измами на своя чичо.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР