ЧЕЗ в България и Надежда и домове за децата –

...
ЧЕЗ в България и Надежда и домове за децата –
Коментари Харесай

ЧЕЗ пое сметките за ток и осигури енергийно ефективни електроуреди на семейства с деца в риск

ЧЕЗ в България и „ Надежда и домове за децата – клон България “ стартираха през май т.г. „ Заедно можем всичко “ – акция за подкрепяне на уязвими фамилии с деца за превъзмогване на отрицателните последици от COVID-19 пандемията.
В рамките на акцията ЧЕЗ пое разноските за електрическа енергия на фамилиите в областите Видин, Враца, Плевен, София област и столицата. С общителното подпомагане на „ Техномаркет България “ ЕАД, към този момент са доставени и инсталирани нови битови електроуреди в тези семейства.

Допълнителна благотворителна акция измежду чиновниците на ЧЕЗ в България ще обезпечи на фамилиите облекла, обувки, обзавеждане, учебни принадлежности и коледни дарове за децата.
„ Преодоляването на неподходящите въздействия от тази невиждана обстановка с пандемията е отговорност както на страната, по този начин и на бизнеса, на обществото и на обособените жители “ показа във връзка акцията Карел Крал – районен управител на ЧЕЗ за България.
Кампанията „ Заедно можем всичко “ е част от прилаганата от ЧЕЗ в България дълготрайна тактика за корпоративна обществена отговорност, чиито съществени цели са свързани с подкрепяне на локалните общности, образованието и развиването на младежите, опазването и грижата за околната среда, енергийната успеваемост. За 15 години, откогато ЧЕЗ работи в България, компанията е вложила над 70 милиона лв. в енергийна успеваемост и планове в интерес на обществото.
 Техническият университет и ЧЕЗ задълбочават съдействието си в подготовката на фрагменти Техническият университет и ЧЕЗ задълбочават съдействието си в подготовката на фрагменти
Техническият университет–София и ЧЕЗ ще си сътрудничат в подготовката на фрагменти за българската енергетика и в популяризирането на...

От 12 години „ Надежда и домове за децата – клон България “ работи с уязвими фамилии в страната посредством използване на модела на дейна фамилна поддръжка за превъзмогване на фамилни рецесии за възстановяване благосъстоянието и понижаване на риска от занемаряване на деца.
Можете да подкрепите „ Надежда и домове за децата – клон България “ като се включите в акция „ Кенгуру “ посредством подаяние с sms на 17 777 с текст DMS NADEJDA, даряване на средства онлайн или с банков превод. Повече детайлности за опциите за подкрепяне на акция „ Кенгуру “ - на уеб страницата.
Последвайте ни и онлайн на и, както и във фейсбук профилите @cezelectrobg и @hopeandhomesbg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР