ЧЕЗ Разпределение въведе допълнителни мерки за обследване на мрежата в

...
ЧЕЗ Разпределение въведе допълнителни мерки за обследване на мрежата в
Коментари Харесай

ЧЕЗ разпределение обследва мрежата в Казичене с дрон

ЧЕЗ Разпределение вкара спомагателни ограничения за проучване на мрежата в Казичене и извърши снимане с дрон. Технологията разреши осъществяване на оглед напрегнат и без смущение на комфорта на клиентите.
Облетени бяха 10 км уреди и бяха снимани всички детайли от тях. Чрез устройството компанията ще локализира даже най-незначителните забележки по мрежата, настъпили вследствие на неприятните метеорологични условия през юли, и ще ги острани превантивно в къси периоди.

Прекъсванията в Казичене в последния месец се дължат на повреди в уреди, които не са благосъстоятелност на сдружението, на нетипично честите за сезона стихии, които задействат отбраните по мрежата, както и на следващи дейности на ЧЕЗ Разпределение в резултат на тези събития.

Въпреки това ЧЕЗ Разпределение предприе превантивни действия, с цел да минимизира риска от пораждане на повреди по уреди на сдружението в бъдеще. Компанията поддържа мрежата в положително техническо положение и поставя услия за повишение на сигурността на електрозахранването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР