ЧЕЗ Разпределение ще преустанови планираните прекъсвания на електрозахранването за периода

...
ЧЕЗ Разпределение ще преустанови планираните прекъсвания на електрозахранването за периода
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение преустановява планираните ремонти за коледните и новогодишните празници

ЧЕЗ Разпределение ще прекрати плануваните спирания на електрозахранването за интервала от 19 декември до 5 януари, с цел да не бъдат смущавани хората по време на празниците. За най-натоварените за мрежата дни – 24 и 31 декември, компанията е основала специфичен график за наряди и ще реагира неотложно при потребност.
До празниците ЧЕЗ Разпределение България провежда активността си и ще изготвя график на плануваните си поправки, който в оптималната степен да ограничи неудобствата за хората, които работят и учат от у дома. Изключванията, за които това е допустимо, ще се извършват след 13 ч., а времетраенето на дейностите ще се редуцира до вероятния най-малко. Целият разполагаем запас на компанията е мобилизиран, с цел да поддържа и развива мрежата при настоящите условия, според отговорностите на сдружението.
 Седмица на опциите за професионално развиване се организира в ЧЕЗ Седмица на опциите за професионално развиване се организира в ЧЕЗ
Възможностите за кариерно и професионално развиване бяха показани по време на поредност от събития, обединени в самодейността „ Се...
ЧЕЗ Разпределение е длъжна да извършва всички нормативни условия и до момента в който траят изключителните ограничения. Компанията би трябвало да извършва в период своите задължения за присъединение на нови клиенти и да осъществя в цялостен размер капиталовата си стратегия и ремонтни действия, с цел да подсигурява сигурност на електроразпределителната мрежа. За осъществяването им е належащо да се организират планувани изключвания на съответните уреди от мрежата, което води до краткотрайни спирания на електрозахранването. За несъблюдение на своите отговорности, ЧЕЗ Разпределение предстои на наказания.
„ През летния сезон извършихме всички действия по поддръжка и развиване на мрежата, с които закъсняхме вследствие на изключителното състояние напролет. В момента продължаваме интензивно работа, с цел да осъществим всички наложителни работи по обезпечаване на непоклатимост на мрежата по време на зимния сезон. Трудно е, тъй като работим с стеснен потенциал, поради огромния % личен състав в карантина “, сподели Васил Василев, шеф „ Експлоатация и поддържане на мрежата “ в ЧЕЗ Разпределение България.
Всички ограничения, подхванати от ЧЕЗ Разпределение досега, са били в оптималната степен съобразени с ползите на жителите и стопанската система, без това да основава предпоставки за застрашаване на сигурността на електрозахранването за хората и институциите в дълготраен проект или здравето на чиновниците на компанията.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР