ЧЕЗ Разпределение България стартира модернизация на електропровода, който захранва селата

...
ЧЕЗ Разпределение България стартира модернизация на електропровода, който захранва селата
Коментари Харесай

ЧЕЗ модернизира електрозахранването в Монтана и в 5 села

ЧЕЗ Разпределение България започва рационализация на електропровода, който зарежда селата Липен, Стубел, Трифоново, Сумер, Крапчене и Николово в община Монтана, като планът ще бъде с изключително значение и за сигурността на електрозахранването на нова промишлена зона в гр. Монтана. Компанията преценява капиталовите си планове с тези на общините, с цел да бъдат сполучливо и навременно осъществени плановете, които способстват за икономическото развиване на районите посредством привличане на вложения и откриване на работни места.

ЧЕЗ Разпределение ще влага в плана над 200 000 лв.. С осъществяването му ще се усъвършенства качеството на предлаганата услуга за над 2000 клиенти на сдружението.

Дейностите по рационализация на електропровода ще бъдат придружени с краткотрайни планувани спирания на електрозахранването през месец юни в посочения регион, за обезпечаване на безвредната работа на чиновниците и отбраната на живота и здравето им. ЧЕЗ Разпределение се извинява за краткотрайните неудобства, като ще сведе спиранията до вероятния най-малко.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР