ЧЕЗ Разпределение България“ АД завършва реконструкцията на въздушния електропровод Огоста“

...
ЧЕЗ Разпределение България“ АД завършва реконструкцията на въздушния електропровод Огоста“
Коментари Харесай

ЧЕЗ завършва реконструкция на мрежата в района на софийското село Клисура

„ ЧЕЗ Разпределение България “ АД приключва реконструкцията на въздушния електропровод „ Огоста “ 20 kV, който зарежда с електрическа енергия региона на село Клисура, Софийска област. Ремонтните действия ще продължат до 13.11.2020, в това число, и ще доведат до повишение на сигурността на електрозахранването през настъпващия зимен интервал.
Реконструкцията обгръща замяна на част от електропровода, на изолатори и на стълбове. Работи се в мъчнопроходим сектор. За да се подсигурява животът и здравето на чиновниците по време на ремонтните действия, се постанова да бъде изключвано оборудването от мрежата от 09 до 13 ноември 2020 година за интервала от 09:00 до 16:30 часа. На посочените дати ще бъде наранено зареждането с електрическа енергия на следните обитаеми места от регион Банкя – с. Клисура, вилна зона Витошица, Радова махала, махала Витковица и махала Клисурска.
ЧЕЗ Разпределение сервира своите извинения на клиентите за краткотрайните неудобства и твърди, че дейностите се правят, с цел да се подсигурява по-сигурно и качествено електрозахранване през зимния интервал.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР