Chevron Corp може да спечели одобрението на САЩ за значително

...
Chevron Corp може да спечели одобрението на САЩ за значително
Коментари Харесай

САЩ готвят Chevron за значително увеличение на добива на петрол във Венецуела

Chevron Corp може да завоюва утвърждението на Съединени американски щати за доста разширение на интервенциите във Венецуела , откакто държавното управление на Венецуела и неговата съпротива възобновят политическите договаряния , споделиха в сряда трима души, осведомени с въпроса, оповестява " Ройтерс ".

Разрешението на Съединени американски щати за Chevron да помогне за възобновяване на спадащото произвеждане на нефт в страната беше една от най-големите спънки за провеждането на договаряния сред държавното управление на Венецуела и неговата съпротива.

Американски публични лица тази година се пробваха да изгладят връщането към договарянията сред социалистическия президент Николас Мадуро и опозицията в страната, като предложиха леко облекчение на глобите и освобождението на някои венецуелци от американски затвори .

Както венецуелските партии, по този начин и формалните представители на Съединени американски щати упорстват да проведат договаряния в Мексико Сити този уикенд , първите от октомври 2021 година Мадуро завоюва въздействие тази година с новоизбраните леви водачи в Бразилия и Колумбия и отслабващата поддръжка на опозицията.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън има причина да даде по-широк лиценз , защото растежът на производството на шисти в Съединени американски щати се забавя, износът на нефт от Русия се свива под глобите и Саудитска Арабия алармира за вероятни съкращения на добива от ОПЕК .

Тази година Съединените щати не разрешиха на цените на петрола да се покачат, като освободиха повече от 200 милиона барела от националните петролни запаси за незабавни случаи. Тези издания завършват идващия месец.

Администрацията на Байдън алармира, че всяко облекчение на глобите на Венецуела , в това число даването на необятен лиценз на Chevron за възкръсване на добива на нефт и възобновяване на комерсиалните привилегии във Венецуела, ще пристигна единствено в случай че двете страни са напреднали в политическите договаряния .
 Преди глобите: Русия стремително изнася нефт
Преди глобите: Русия стремително изнася нефт

Кремъл залага на сивата търговия с нефт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР