Chevrolet няма резервни части за производството на спортните автомобили Corvette.

...
Chevrolet няма резервни части за производството на спортните автомобили Corvette.
Коментари Харесай

Chevrolet спря производството на Corvette, няма части

Chevrolet няма аварийни елементи за производството на спортните коли Corvette. Поради това компанията бе принудена да спре конвейера най-малко до идващия понеделник, 27 февруари. Според Automotive News заводът в Кентъки, който сглобява Corvette, изпитва дефицит на съставни елементи, само че това не се дължи на световната рецесия с полупроводниците.

Заводът Bowling Green сега дава работа на 1300 души и създава Corvette Stingray и Corvette Z06. Според представителя на General Motors Дан Флорес компанията прави всичко допустимо да минимизира загубите от престоя. „ Ние работим в тясно съдействие с доставчиците, с цел да смекчим въздействието на дефицита на съставни елементи и да отговорим на търсенето на модели “, сподели Флорес.

Миналата година Corvette също краткотрайно не се произвеждаше заради спиране на доставките на части, а през 2021 година, поради торнадо, което провокира пожар във фабриката. Преди това индустриалните проекти на завода бяха осуетени поради стачка на служащите и коронавирус рестриктивните мерки по време на пандемията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР