Chevroelt разпрострони информация за промените, които очакват потребителите през есента на тази

...
Chevroelt разпрострони информация за
промените, които очакват потребителите
през есента на тази
Коментари Харесай

Освежаване за Chevrolet Camaro

Chevroelt разпрострони информация за промените, които чакат потребителите през есента на тази година с лансирането на версията 2020 година на емблемата Camaro.

Основните промени при Camaro 2020 са свързани с цялостната смяна в стилистика на предната част на спортната версия SS, новата V8 трансформация LT1 и прибавянето на 10-степенна автоматизирана предавателна кутия за разновидността с 3.6-литров V6 мотор.

"Клиентите се произнесоха и ние се вслушахме ", разяснява Стив Маджорос, маркетинг шеф на подразделението леки и кросовър коли на Chevrolet, по отношение на консолидираното на челната стилистика от изложбения експонат Camaro Shock, дебютирал на ревюто SEMA, при Camaro 2020.

При въвеждането си на пазара, Camaro LT1 ще се предлага във версия купе и кабриолет, с избор сред шестстепенна механична или 10-степенна автоматизирана предавателна кутия, 20-цолови джанти, тематични дизайн елементи за екстериора, луксозна аудиосистема BOSE, опция за поръчка на спомагателен заден спойлер, спирачни апарати с червен или оранжев цвят, спортни седалки Recaro и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР