Четворната коалиция изглежда разклатена, но това са нормални процеси. Още

...
Четворната коалиция изглежда разклатена, но това са нормални процеси. Още
Коментари Харесай

ПП: Коалицията само изглеждала разклатена, но не се клати

Четворната коалиция наподобява разтърсена, само че това са естествени процеси. Още първоначално дойдохме с ясната поръчка, че търсим най-големите специалисти. Имаме двама претенденти (за БНБ), за които Народното събрание ще реши. Това не е разлюляване, това е избор сред двама индивида.

Така разяснява проблема към избора на гуверньор на Българска народна банка, за който пост се борят Любомир Каримански от " ИТН " и Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " националният представител от Политическа партия Михаил Камбарев.

Депутатът от ръководещата политическа мощ разяснява и настоящото развиване на проблема - заплашителният СМС, който бил получил Каримански с апел да " не се занимава ", в случай че не желае да " има последици ".

" Това е неприемливо. Очакваме службите да си свършим работа. Това е, което чакаме - да живеем в една самостоятелна страна. И е неприемливо, без значение дали народен представител или който и да е различен човек да получава СМС, който го заплашва за нещо ", съобщи Камбарев.

Абсурдни. Така пък окачестви подозренията, че зад опасността може да стои техния представител, борещ се за поста Андрей Гюров.

Политическа партия също по този начин стоят твърдо зад своята кандидатура и нямат желание да я отдръпват все още, добави националният представител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР