Четвъртият сезон на "Откраднат живот" не само затвърди убедителното си

...
Четвъртият сезон на "Откраднат живот" не само затвърди убедителното си
Коментари Харесай

Четвъртият сезон на Откраднат живот е най-успешният досега

Четвъртият сезон на "Откраднат живот " освен затвърди безапелационното си показване на телевизионния екран, само че и усили преднината си по отношение на предходните. През последните два сезона ползата на дейното население (18-49 г.) към сериала пораства, като растежът на "Чуждо тяло " е 11%.

"Откраднат живот " е както най-гледаният, по този начин и най-предпочитаният от дейното население сериал в българския ефирен ефир тази есен. Преднината по отношение на конкурентната медия измежду дейното население е 15%, а максимален дял българската продукция има измежду дейното градско население - 35,7%, което е с 54% повече от каузи на втората по гледаемост телевизия bTV по същото време.

"Откраднат живот " е най-гледаният български сериал от 2014 година насам, следван от "Столичани допълнително ", "Ние, нашите и вашите ", "София - Ден и Нощ ", "Фамилията ".

С "Откраднат живот " и министър председателите на другите огромни кино и телевизионни планове, които се осъществят с поддръжката на NOVA на всички платформи, медията постави основите на нова за страната наклонност на завръщане към родните филми. Сериалът съумя да завоюва трайно зрителския интерес на аудиторията, доказвайки че и в България могат да се основават качествени телевизионни кино продукции, които по нищо не отстъпват на интернационалните.

Звездният актьорски състав, мощният сюжет, изпълнен с трагични обрати и прочувствени моменти, и високото му качество трансфораха "Откраднат живот " в една от най-обичаните родни продукции през последните години.

Със страхотната си игра Юлиан Вергов, Йоана Буковска-Давидова, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Алек Алексиев, Дария Симеонова, Димо Алексиев, Мария Каварджикова, Янина Кашева, Диана Димитрова и Марта Вачкова не престават да вълнуват феновете.
 " Откраднат живот "
За четири сезона и 190 епизода, наред с десетките емблематични артисти, отделението на МБАЛ "Св. Кирил " посрещна и над 800 епизодика, които влязоха в ролята на лекари и пациенти, а комплицираните медицински проблеми надвишават 250. Над 6 300 снимачни часа и 7 500 сценарни страници са в основата на хитовата здравна драма.

"Българските фенове от ден на ден търсят родни продукции и това се вижда освен от резултатите на "Откраднат живот ", само че и от интереса на публиката към българските филми в киносалоните. Щастлива съм, че точно NOVA върна интереса на аудиторията към качествените местни филми и сериали.

NOVA е единствената медия, която единствено в границите на тази година снима четири български сериала - "Дяволското гърло ", "Ние, нашите и вашите ", "Полицаите от края на града " и четвърти сезон на хитовата продукция "Откраднат живот”.
 " Полицаите от края на града "
Пет български кино лентата доближиха до феновете на родното кино с поддръжката на NOVA. Вярвам, че тази тактика е сполучлива освен за Нова Броудкастинг Груп, само че и дава нова вероятност за развиване на целия пазар. Плановете ни за 2018 са още по-амбициозни, тъй като за нас като водеща медийна група е значимо да влагаме в местни продукции и българско кино ", разяснява Вики Политова, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Освен в телевизионния ефир, сериалът бележи извънреден триумф и онлайн, както и в обществените медии. 4,8 милиона видео гледания записва 4-ти сезон в канала на сериала в NOVA PLAY и в лайфстрийма в nova.bg, а от старта си досега – видео гледанията на всички епизоди са близо 20 милиона.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР