Четвъртият на 200 м бътерфлай на европейското първенство по плуване

...
Четвъртият на 200 м бътерфлай на европейското първенство по плуване
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Моят ден ще дойде! Не очаквах да плувам толкова добре

Четвъртият на 200 м бътерфлай на европейското състезание по плуване в дребен басейн - Антъни Иванов, съобщи, че не се е готвил целеустремено за шампионата в Казан, само че е удовлетворен от представянето си.

Българинът усъвършенства националните върхове на 50 м и 100 м бътерфлай, а единствено 12 стотни не му доближиха за бронзов орден в коронната му дисциплинираност на 200 м.

" Много благодаря на всички за поддръжката. Истината е, че това съревнование го минах подготвително. Не съм почивал, нито заострял. С треньора ми в университета се целим в надпреварите на ярдов басейн до края на март месец. Изненадах се от тези плувания. Не чаках да плавам толкоз добре и да усъвършенствам върхове сега в случай, че предишният уикенд имах съревнование в Съединени американски щати и плувах 6 дисциплини за 2 дни. Моят ден ще пристигна и ще съм подготвен да взема това което ми се поставя. ", написа Иванов в обществените мрежи.

Снимка: Фейсбук

Той не пропусна да се обърне и към критиците си:

" На всички отрицателни хора, които ме плюят, желая да задам един въпрос. Ако вашите деца бяха на мое място, щяхте ли да се обръщате към тях с такива грозни думи, а в случай че някой различен се обръщаше щеше ли да ви е прелестно? Бъдете живи и здрави. Аз няма да спра до тук ", съобщи той.



Иванов беше единственият български представител на шампионата в дребен басейн в Казан. Останалите родни плувци са съсредоточени в подготовката си за международното състезание през декември 2021 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР