Четвърти случай на новия коронавирус е регистриран в Гърция, съобщи

...
Четвърти случай на новия коронавирус е регистриран в Гърция, съобщи
Коментари Харесай

Паниката в Гърция ескалира, още една млада жена с коронавирус

Четвърти случай на новия ковид е регистриран в Гърция, заяви представителят на гръцкото министерство на опазването на здравето проф. Сотирис Циодрас, съобщи телевизия Скай.

Новорегистрираният случай е 36-годишна гъркиня, която е пътувала в Италия. Тя има леки признаци и е изолирана в болница в Атина.

Първият случай в Гърция беше открит в сряда у завърнала се от Италия 38-годишна жена от Солун. В четвъртък с вируса бяха диагностицирани детето на солунчанката и млада жена от Атина, която също е пътувала в Италия.

Досега Гърция публично беше записва три случая на ковид до четвъртък, един в Атина и два в Солун, принуждавайки управляващите да анулират всички празнични действия, свързани с Карнавала или Апокрисите, прибавя greekreporter.com.

В момента млада жена е приета в болница в атинска болница, а двама пациенти, майка и дете, са в здравното заведение AHEPA в Солун. Всички се споделя, че страдат от леки признаци на ковид.

Двете пациенти в Атина и 38-годишната жена от Солун наскоро са посетили Северна Италия, където до края на четвъртък са умряли 17 души.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР