Четвърти сезон на Истински детектив трябваше да върне славата и

...
Четвърти сезон на Истински детектив трябваше да върне славата и
Коментари Харесай

Всички въпроси и отговори след края на Истински детектив: тъмната страна

Четвърти сезон на " Истински детектив " трябваше да върне славата и феновете, които се влюбиха в сериала с първия му сезон, в който в основните функции бяха Матю Маконъхи и Уди Харелсън.

Новият " Истински детектив " към този момент чупи върхове

Четвърти сезон отвява конкуренцията

И още с първия си епизод  " Истински детектив: тъмната страна " загатна, че почитателите на сериала могат да бъдат спокойни, че оставащите пет епизода ще ги държат в непрекъснато напрежение и догадки. Още един отзив за това по какъв начин са се получили нещата изцяло е рекордния брой фенове, които са гледали сезона.

И несъмнено, в този момент всички приказват за последния шести епизод, който както даде някои значими отговори, по този начин и спести други. Нещо, което не бихме споделили, че ни хареса доста. Следват съществени сюжетни разкрития към финалния епизод, по тази причина в случай че не сте го гледали, спрете с четенето тук.

От големия край на  " Истински детектив: тъмната страна " разбрахме, че детектив Денвърс (Джоди Фостър) и служител на реда Наваро (Кали Рейс) от самото начало са си задавали неверния въпрос " Кой или какво е предизвикало гибелта на учените? ". Вместо това е трябвало да се запитат " Кой е знаел кой е килърът на Ани К.? ".
 Исса Лопес

Исса Лопес

От епизода стана ясно, че килърът ѝ е в действителност не е един, а е са всички учени от " Тсалал ". Местните дами, които работят там и поддържат чистотата, пък са разбрали и са решили да раздадат правораздаване по този начин, както считат за редно.

Денвърс и Наваро, в последна сметка, схванаха какво тъкмо се е случило точно от въпросните дами, само че взеха решение да не ги арестуват, а да оставят случая, удовлетворени до някаква степен от раздаденото правораздаване. 
 “Истински детектив: тъмната страна ” – какво да чакаме от четвърти сезон на сериала на HBO Max с Джоди Фостър и Кали Рейс
Какво да чакаме от четвърти сезон на “Истински детектив: тъмната страна ”

Джоди Фостър и Кали Рейс се впускат в мрака на Аляска, с цел да проверяват случай, с който не всеки може да се оправи

Пред The Hollywood Reporter Исса Лопес , която е шоурънър, сценарист и режисьор всички епизоди, споделя, че финалът е имал за цел да отдаде респект на доста неща и направи доста препратки. Тя акцентира, че в някои от случаите на Шерлок Холмс, фамозния детектив просто си потегля откакто е разкрил килъра.

" За страдание имам вяра, че не постоянно можем да чакаме правораздаването на властта да пристигна и да раздаде правдивост. Толкова доста пъти ние сме тези, които би трябвало да намерим метод за правдивост ", споделя Лопес. Затова и е решила да остави нещата в ръцете на дамите от коренното население на Аляска, които през годините са изчезвали и били убивани.

" Мислех, че би било забавно самите дами да се намесят и да опишат историята по друг метод и да ѝ дадат собствен личен край. " Оказва се, че даже актьорите не са знаело какво тъкмо ще се случи и са останали сюрпризирани от развръзката. Или най-малко по този начин твърди Кали Рейс.

" Това е край, който ви кара да гадаете и ви кара да говорите за него. Това е една от тези истории, които би трябвало да гледате още веднъж, с цел да видите цялата картина ", добавя още боксьорката, трансформирала се в актриса пред The Hollywood Reporter.

Но на някои въпроси епизодът не дава отговори, като два са главните. Първият е има ли в действителност някакви свръхестествени сили в Енис, Аляска, или всичко е съзнанието на хората. И вторият, който е може би даже по-труден за отгатване - какво тъкмо се е случило с отрязания език на Ани, за какво бе открит и кой въобще го е оставил там.

На тези въпроси Исса Лопес няма никакво желание да дава отговор. " Трябва да си създавате разнообразни теории ", споделя тя, загатвайки, че в епизодите на целия сезон има разпръснати улики, които биха дали отговори на тези въпроси.

Колкото до разкриването на загадката с отрязания език, Лопес твърди, че доста хора, които са работили с нея, не са разбирали за какво тя няма да издаде какъв е казусът с него. " Знаете ли, в живота не постоянно получавате всички отговори. Някои от тях сами би трябвало да разберете. Няма да ви напиша домашното вместо вас. "

Всички тези отговори и въпроси, останали за въображението, са се харесали доста на критиците, тъй като в    рейтингът на  " Истински детектив: тъмната страна " е цели 93%, което е по-високо от най-високо оценения първи сезон на сериала.
 Коя е Кали Рейс - партньорката на Джоди Фостър в
От бокса в киното - коя е Кали Рейс от новия сезон на " Истински детектив "

Една жена за, задача и огромна доза убеденост

Зрителите обаче не са останали чак толкоз впечатлени от историята и нейното развиване, тъй като рейтингът в профилирания уебсайт за кино е едвам 61%. Показател, по който тук първи сезон печели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР