Четвърти сезон на Игри на волята стартира, а мненията на

...
Четвърти сезон на Игри на волята стартира, а мненията на
Коментари Харесай

Първи реакции: Победителят от "Игри на волята 3" нарече новите участници надути и още мнения

Четвърти сезон на " Игри на волята " започва, а мненията на някои от старите участници в шоуто започнаха да се чуват. Този сезон е цялостен със спортисти и олимпийски първенци, с което участниците много се отличават от миналогодишните. В сезон три имаше военни, пожарикари, служители на реда и Мани. 

Победителят в сезон 3 на " Игри на волята " обаче съобщи в Instagram, че на този стадий участниците му се костват много надути и с високо самочувствие. 

Виж още: Галин отхвърли клевета по собствен адрес, извади и доказателства 

Вайс пък счита, че са нужни много други качества, с цел да един участник се оправи с пъзелите. Миналогодишният състезател леко подцени гениите на новата риалити звезда Филип, който е електроинженер и даде поръчка, че силата са му логическите игри. 

Виж още: Джино Бианкалана пръсна луди пари за рождения ден на жена си 

Джулиана Гани пък оплю мъжете в сезон 4 на " Игри на волята: България ". " Предаването е готино, само че ние сме в потрес. Какво голямо самочувствие има мъжкото съсловие във формата. То са стойки, пози – това е един жесток егоизъм ", споделя силиконката. 

Изображение: https://www.instagram.com/igri.na.voliata.bulgaria/,  https://www.instagram.com/vaischo/, https://www.instagram.com/gridinpro/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР