Четвърти избори за година е скандално, петите ще са с

...
Четвърти избори за година е скандално, петите ще са с
Коментари Харесай

Станишев: Нинова трябва да подаде оставка, социалисти гласуваха за ПП

Четвърти избори за година е скандално, петите ще са с почти сходни резултати, сподели пред БиТиВи ръководителят на ПЕС Сергей Станишев.

Всички партии упрекват другите за неналичието на държавно управление. ГЕРБ дават оферта, само че доста мъчно ще излязат от обстановката. Нужен е работещ парламент, сподели той.

Засега знаците са по-скоро отрицателни, сподели Станишев във връзка концепцията за необятна коалиция. Много е значимо да се вземат решение обществените проблеми в навечерието на зимата, добави той.

Трябва всички социалисти да осъзнаят, че нещата са опрели до кокала за оцеляването на Българска социалистическа партия. Трябва да има оставка за Корнелия Нинова, имаше хора от Българска социалистическа партия, които гласоподаваха за „ Промяната “, тъй като им подвигнаха пенсиите, сподели Станишев.

Позицията на президента е вярна, тъй като другото значи НАТО да влезе във война. Европа постоянно е намирала излаз. Трагедията е голяма както за украинския, по този начин и за съветския народ. Трябва час по-скоро да се стигне до политическо решение, счита Станишев.

Както в Германия има ограничения за отбрана на хората, по този начин и в България би трябвало да се търсят стопански и обществени решения, а не политиците да си играят на детска градина, сподели Станишев. Според него Българска социалистическа партия единствено на хартия е срещу глобите против Русия, а войната с президента Радев е пагубна за Българска социалистическа партия.

Държах в България да разглася, че няма да се кандидатирам отново за президент на ПЕС. Три мандата демонстрират, че работя за социалдемократите в Европа. Но с 9 % поддръжка на партията си нещата се трансформират. Искам да поставим всички старания Българска социалистическа партия да се възвърне, да бъдем необятна мощна партия, сподели Станишев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР