Четвърти фестивал на патриотичното творчество "С Ботевски пламък в сърцето"

...
Четвърти фестивал на патриотичното творчество "С Ботевски пламък в сърцето"
Коментари Харесай

Подготвят фестивал на патриотичното творчество в Паволче

Четвърти фестивал на патриотичното творчество "С Ботевски пламък в сърцето " провеждат от Народно читалище "Фар 1930 " в Паволче, научи BulNews. Приемат се есета на тематика "Любовта на Ботев към жанр и татковина ". Крайният период за предаването им е 16 май.
"Фестивалът има конкурсен темперамент. В първото издание имаше три категории - написване на есе, осъществяване на родолюбив стих и осъществяване на патриотична ария. С есе могат да се включат всички, които желаят. Имаме две групи - едната е до 18 години, а другата над 18 години. Догодина чакаме да бъде Пето юбилейно издание и отново да се състезават в трите категории. Есето би трябвало да е до 1 страница. Получаваме есета от цяла България, от учебни заведения, читалища, от клуб на пенсионера. Журито е от трима душа - книжовник, публицист и ръководителят на читалището Даниела Петрова. На 23 май ще обявим наградените есета ", сподели секретарят на читалището Мария Божковска.
Творбите ще бъдат одобрявани на електронната поща на читалището, а резултатите от състезанието ще бъдат оповестени до 23 май на във фейсбук страницата на село Паволче.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР