Четвърти ден продължава блокадата на пътя Стара Загора - Хасково.

...
Четвърти ден продължава блокадата на пътя Стара Загора - Хасково.
Коментари Харесай

Старозагорският кмет влезе в преговори с протестиращите заради блокадата

Четвърти ден продължава блокадата на пътя Стара Загора - Хасково. Днес в пратеник се трансформира кмета на Стара Загора - Живко Тодоров.
Тодоров е кмет на ръководещата партия ГЕРБ. Той отиде на място на блокадата, с цел да договаря с протестиращите. Така се трансформира в първия човек, влезнал в пряк разговор с протестиращите от началото на демонстрациите в страната.

Той направи ангажимента, че беседва с тях само в качеството си на градоначалник, тъй като е угрижен, че основаната обстановка основава голям брой усложнения на жителите да се придвижват до работните си места.

Кметът предложи на уредниците на митинга да напишат заявление до общината за осъществяване на претенции от тях авто поход до детелината на автомагистралата и изиска от тях да подсигуряват, че няма да се стига до обсада. След като формалното искане на протестиращите бъде заведено в канцеларията на общината, Тодоров даде обещание да беседва с способените органи, директно ангажирани с казуса – полиция, Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) и регионалния шеф Гергана Микова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР