Четвърти чужденец си тръгна от Левски в рамките на два

...
Четвърти чужденец си тръгна от Левски в рамките на два
Коментари Харесай

Още един футболист напусна Левски, друг ги дава на ФИФА

Четвърти чужденец си потегли от Левски в границите на два дни. От началото на седмица на " Герена " не се е появявал Фейсал Рерас, а бранителят е завършил със " сините ", написа Блиц. Рерас, също като останалите чужденци, има да получава няколко заплати. Преди него с Левски се разделиха Насиру Мохамед, Ребин Сулака и Тома Даске.

В Левски не са виждали Фейсал от два дни, а той даже не е отишъл да си събере багажа от " Георги Аспарухов ". Със събирането се нагърбил различен нов състезател - Билал Бари. Файсал беше притеглен през зимата. Той пристигна от мароканския Мулудия Ойда и подписа контракт за година и половина.

Мароканецът скъса нервите на всички с изявите си през първото полувреме на дуела с ЦСКА (0:2) и бе сменен още на почивката от треньора Живко Миланов.

В същото време е прочут факт, че ганайският футболист Насиру Мохамед напусна Левски преди броени дни, само че от родината на Мохамед пристигнаха неприятни вести за " сините ". Отразяващият ганайски уебсайт " ghanasoccernet " всички свои сънародници в чужбина написа в сряда, че напусналият футболист ще даде " сините " на ФИФА, а месечната му заплата на " Герена " е била 22 хиляди евро.

" Бившият капитан на юношите на Гана Насиру Мохамед се раздели с българския Левски. 26-годишният състезател приключи контракта си със столичния клуб, откакто не е получавал заплата няколко месеца. Насиру се причисли към Левски от шведския Хакен за към 200 000 евро и беше на месечна заплата от 22 000 евро. Но клубът, който беше обиден от финансови усложнения, не може да му заплаща възнаграждението, което е принудило ганаеца да напусне ", настояват в африканската страна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР