Четвърти „б” клас от НУ „Васил Друмев” в Пазарджик с

...
Четвърти „б” клас от НУ „Васил Друмев” в Пазарджик с
Коментари Харесай

Четвъртокласници от НУ „Васил Друмев” – с молитва за Българи...

Четвърти „ б” клас от НУ „ Васил Друмев” в Пазарджик с класен началник Ева Щерева е спечелилият за месец април в състезанието „ Клас на месеца”, разгласен от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.

Молитва за България за мир и съгласие, собственоръчно нарисувани тениски с цветовете на българското знаме и паметника Шипка, картата на България в смален мащаб – подарък на родителите. Това са дребна част от самодейностите, осъществени от четвъртокласниците след връщането им в класните стаи, които впечатлиха членовете на журито.

„ В продължение на четири години ние дружно се учим на благополучие! Животът на децата от този клас е изпълнен с доста страсти, положителни каузи, усмивки, приемливост, съгласие и прелестни връзки и мигове на заедност и реципрочност. Общуваме между тях, без експанзия и без яд, като другари, освен в учебно заведение. В делата ни всеки ден място намира добротата. Ние се стараем да творим, да вършим положително, като в същото време повдигнем българския дух и се срещнем с традициите” – акцентира класната ръководителка.

Класът победител ще получи плакет и грамота. Грамоти за присъединяване и табла „ Клас от добротворци” ще бъдат връчени на всички участници в състезанието „ Клас на месеца”. На таблата децата ще вписват положителните си каузи и ще ги илюстрират със фотоси.

В края на образователната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи огромната премия на състезанието – еднодневна екскурзия и ще излъчи „ Клас на годината”. А таблата „ Клас от добротворци” ще бъдат подредени в галерия на видно място в града.



*Източник - пресцентър на Община Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР