Четвъртък е от дните наситени с много емоции и с

...
Четвъртък е от дните наситени с много емоции и с
Коментари Харесай

Тежки изпитания за две зодии, други ще получат подкрепа

Четвъртък е от дните наситени с доста страсти и с благоприятни условия за личностна и социална реализация. Бъдете поредни в дейностите си и никога не се отклонявайте от правилата си. Това ще ви държи крепко стъпили на земята!

ОВЕН

Постарайте се да се отнасяте метафизичен към недоразуменията, зародили при започване на деня. Без нерви и с задоволително самообладание ще се справите с зараждащите проблеми. Бъдете деликатни към детайлите. Днес всяка детайлност ще е от голяма важност. Близък човек ще ви зарадва с положителни вести.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е изпълнен със срещи. Вие сте непринудени и това се харесва на близките. В деловите връзки не рискувайте, а заложете на знанията и опита си. В персоналните си -навреме проявете разпоредителност и намерете метод да изясните комплицираните си връзки.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще ви води ентусиазмът. Ще осъществите неща, които от дълго време сте възнамерявали. Не се притеснявате, в случай че не всичко върви по проект. Ще получите помощ от напълно ненадейно място. Човек на който доста държите, ще ви потърси за поддръжка. Това може да обърка проектите ви за вечерта

РАК

Днес имате опция да укрепите настоятелен връзки и да получите поддръжка от авторитетни хора. Не е изключено да получите предложение за нова работа. Засега това е в границите на предварителните сделки, само че вие имате време да съберете информация и да обмислите добре обстановката.

ЛЪВ

Днес ще разбирате близките от половин дума и ще намерите общ език дори с тези, които нормално не са толкоз контактни. Запознанства ще станат причина да започнете нещо ново. Не е изключено това да докара до начало на крепко другарство или сантиментална връзка.

ДЕВА

Денят изисква по-голяма състредоточеност. Ще се наложи да поемате част от дилемите на другите, по тази причина би трябвало да сте доста мобилизирани. Ако действате уверено и бързо, може да се справите с множеството задължения. Осигурете си време за повече отмора. Предстои ви тежка седмица.

ВЕЗНИ

Важно е през днешния ден да запазите успокоение. Ако не се поддавате на страстите, ще се справите чудесно с всичките си задания и ще съумеете да разрешите значими проблеми. Ще съумеете да оправите връзките си с някои хора. Вечерта очаквайте приятни изненади в компанията на другари.

СКОРПИОН

Динамичен ден, обвързван с всевъзможни потребни занимания. Мнозина от вас ги чакат приятни изненади. Ще постигнете триумф в нещо доста значимо. Заложете на упоритостта и на знанията си и не отстъпвайте, в случай че зародят компликации. Търпението също ще бъде ваше оръжие.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, само че сполучлив ден. Имате късмет да постигнете триумфи в доста области. Знания, получени от дълго време, ще ви бъдат от изгода. Ще получите навременна помощ. Пред вас е допустимо да се открият нови провокации. Ще имате среща с хора, които могат да ви окажат значимо подпомагане.

КОЗИРОГ

Постарайте се да бъдете търпеливи и не обръщайте внимание на провокации. Днес има късмет да се справите с доста значими задания, тъй че използвайте оптимално времето и познанията си. Може да работите на няколко фронта и ще имате триумф дори и там, където не сте предполагали.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще получите самопризнание за напъните си през последните дни. Вашите хрумвания ще бъдат високо оценени и подкрепени от хора, които преди този момент са били скептични. Парични доходи от непредвидени места, в допълнение ще подобреят настроението ви. Не бързайте да харчите полученото.

РИБИ

Успешен настоятелен ден. Имате опция да приключите преференциално покупко-продажби и да намерите хора, които ще оказват помощ в реализацията на вашите хрумвания. Не е изключено да получите забавно предложение за работа. Засега всички разисквания имат прелиминарен темперамент, само че получената информация ще ви бъде потребна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР