Четвъртък донесе нов ангажимент за херцога и херцогинята на Кеймбридж,

...
Четвъртък донесе нов ангажимент за херцога и херцогинята на Кеймбридж,
Коментари Харесай

Юлско слънце изгря на кралски прием и по дрехите на Меган Маркъл

Четвъртък донесе нов ангажимент за херцога и херцогинята на Кеймбридж, които участваха на събитие на английската Общност на нациите.

Приемът по случай младежката стратегия Youth Challenge се състоя в Марлборо Хаус в Лондон. Там принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха представители на членуващите в Общността страни, измежду които Австралия, Нова Зеландия, Фиджи, Тонга . Това са и страните, които двойката ще посети по време на своята кралска обиколка по-късно тази година .

 Меган Маркъл принц Хари Getty

Освен речта на Хари, приемът включваше и диалози с новоизбраните юношески водачи от английската Общност на нациите. Събитието идва седмица след церемонията по отличаване на Младите водачи в Бъкингамския замък, където спечелилите получиха награди от кралицата.

На вчерашното събитие Меган грееше с рокля на Brandon Maxwell в канарско жълто , прелестно подчертаващо цвета на кожата ѝ, а линията на деколтето напомняше тази на нейната булчинска рокля.

 Меган Маркъл принц Хари Getty

 Меган Маркъл принц Хари Getty

С този избор тя внася многообразие в поредицата бледорозови рокли, с които привикваме да я виждаме. Добре познатият цвят обаче беше непокътнат за обувките Manolo Blahnik .

Вижте още фрагменти от събитието в нашата изложба > > >

 инстаграм хороскоп

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР