Четвъртък, 7 април – Вдъхновени от спомени за успешни хораДнес

...
Четвъртък, 7 април – Вдъхновени от спомени за успешни хораДнес
Коментари Харесай

Четвъртък, 7 април – Вдъхновени от спомени за успешни хора

Четвъртък, 7 април – Вдъхновени от мемоари за сполучливи хора

Днес ъгълът сред орбитите на Меркурий и Сатурн е 60 градуса. Това ще ви се отрази позитивно, като увечили самодисциплината ви – нещо значимо, защото без нея и без непрекъснатото полагане на старания не може да се реализира нищо.

Днес разположението на планетите ще извика във вас мемоари, които ще ви вдъхновят за бъдещи триумфи. Ще си спомните за свои родственици или за забавни персони, които сте срещали в професионалния си път и на чийто метод на живот сте се възхищавали.

Покрай тези мемоари е добре да си преповторите мъдростта: „ Това, което не ни убива, ни прави по-силни “. И тези хора, на които се възхищавате, са преодолели съществени компликации в живота. Това е тайната на триумфа – няма друга.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , купете си или заемете от някоя библиотека биографията или записките на учредител на професионалната сфера, в която и вие работите. От нея може да почерпите въодушевяващ опит или най-малкото ще имате увлекателна тематика за диалог по време на значимата бизнес вечеря, която ви чака по-късно през днешния ден.

Телци , през днешния ден ще би трябвало да поработите доста повече от плануваното, с цел да постигнете стремежи резултат. Едва ли ще можете да приключите с уговорките си още през днешния ден, само че при сегашната обстановка първите стъпки са най-важни.

Близнаци , денят ще бъде доста сполучлив за образуване на командировки и договаряния. Ще можете да се развихрите като изкусен медиатор в разнообразни търговски разногласия. Колкото по-добре се визиите, толкоз по-големи са възможностите вашият бизнес да просперира.

Раци , в случай че сте си сложили за цел да бъдете видяни от началниците, време е да си спомните всички гении и добродетели от детството до през днешния ден. На звезден триумф ще се радват тези от Раците, за които креативните специалности са предопределение.

Лъвове , през днешния ден звездите не ви поучават да приемате драговолно всичко, което ви се каже. Не се обиждайте елементарно и не хранете напразни очаквания.

Деви , през днешния ден професионалното ви развиване ще тръгне внезапно нагоре, в случай че съумеете да оправдаете оказаното ви доверие. Уви, това няма елементарно да се реализира, само че напъните ще си костват.

Везни , този четвъртък звездите ви поучават да бъдете нащрек, тъй като денят ви е приготвил много рискови и неприятни изненади. Най-вероятно някой от " доброжелателите ви " ще се опита да ви извади от релси за дълго време. Бъдете деликатни с конкуренцията.

Скорпиони , през днешния ден никога не се опитвайте да въртите някого на дребния си пръст. Дори и на смешка. Днес възприятието за комизъм е изключително дефицитно качество.

Стрелци , през днешния ден ще научите положителни вести, които ще ви държат в положение на еуфория до края на деня. Основното нещо е да не вършиме нелепости единствено тъй като сте доста радостни.

Козирози, през днешния ден ще имате чувството, че участвате в холивудски филм, в който основният воин най-после излиза победител. Но това са единствено чувства – в действителния живот, в областта на вашия бизнес успеха се реализира с доста труд. Така че положете повече старания и в случай че не можете, отложете постигането на задачата си за по-късен стадий.

Водолеи , през днешния ден тези от вас, които работят на пазара на скъпи бумаги, ще осъществят огромни облаги. Ето за какво не пропускайте своя късмет – на следващия ден може да е прекомерно късно!

Риби , през днешния ден се пробвайте да контролирате страстите си, тъй че да не надделеят над здравия разсъдък. Точно през днешния ден не започвайте никакви случки – те няма да доведат до нищо положително - в противен случай, могат доста да усложнят професионалния ви живот.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР