Четвъртък, 2 декември – Успешен ден за хората на изкуствотоДнес

...
Четвъртък, 2 декември – Успешен ден за хората на изкуствотоДнес
Коментари Харесай

Четвъртък, 2 декември – Успешен ден за хората на изкуството

Четвъртък, 2 декември – Успешен ден за хората на изкуството

Днес разположението на Луната по отношение на две планети - Нептун и Венера, ще ви се отрази позитивно. Ще има като резултат усилване на въображението, интуицията, желанието за реализиране на естетика. Онези от вас, които са се посветили на креативен специалности, ще жънат огромни триумфи.

В същото време Луната ще си взаимодейства по подобен метод със Сатурн и Уран, че можете да станете по-раздразнителни от нормално. Затова се заредете с самообладание и се откажете да се налагате.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще могат оптимално да се възползват от обществените си контакти. От подновяването на разнообразни свои партньорства ще завоюват разгръщане на бизнеса на нови територии. Онези от тях, които се занимават с експорт на килими, ще подпишат преференциален контракт за зареждане на пазарите в Индия.

За Телците е добър ден да проучват разноските си – могат да се опитат да платят свои остарели отговорности, в случай че не напълно, то най-малко отчасти, преди да се е натрупала дразнещо огромна рента.

За Близнаците денят ще е богат на събития. Ще имат мощното предпочитание да се отдадат на спекулативни покупко-продажби. Инвестиции, които са правили преди много време, ще им донесат дивиденти.

Раците ще би трябвало да се оправят с преодоляването на напрежението на финансовия фронт. След като приключат с рутинните си отговорности, е добре да помислят и за финансовото си положение.

Лъвовете не трябва да разрешават финансови проблеми да скапват връзките им с бизнес сътрудниците. Препоръчително е да се опитат да бъдат малко по-либерални.

За Девите е целесъобразно да мислят не за финансови дивиденти, а за естетически наслаждения. Една фотография на красива постройка може да ги зареди позитивно и да ги въодушеви стремително да завършат деня.

Везните ще оферират истински хрумвания, ще мислят прекомерно нереално. Ще имат триумф, в случай че влагат в планове, свързани с изкуство.

Скорпионите ще са като магнит за бизнес сътрудници с ексцентрични хрумвания, постигнали доста по-високи резултати от тяхната компания. Те обаче ще бъдат привлечени от уменията им да сортират, притеглят и стимулират най-хубавите фрагменти.

Стрелците може да са меланхолични и ревностни изключително що се отнася до създаването на нови начинания – ще държат, откакто те са дали концепцията, те да я осъществят и никой различен да не им се меси.

Козирозите ще се радват на интензивно въображение, съпричастност и отличен нюх за вложение в сполучливи дълготрайни планове. Ще вложат цялата си сила и непримиримост, с цел да осъществят желанията си и ще се проявят като водачи.

На Водолеите може да се наложи да вземат решение някакъв битов проблем и това ще ги отдалечи от професионалните им занимания за деня. Покрай него обаче ще научат скъп урок. Той ще им е доста потребен след това в работата.

Рибите безусловно ще бъдат като огън – внимавайте с тях, тъй като през днешния ден са способни на кавги и обиди. Ще пазят като зверове фамилията си. Уважавайте възприятията им. Не ги провокирайте и ядосвайте.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР