Четвърта жена влиза в надпреварата за президентския пост в срещу

...
Четвърта жена влиза в надпреварата за президентския пост в срещу
Коментари Харесай

Порно звезда излиза срещу Путин на изборите

Четвърта жена влиза в конкуренцията за президентския пост в против сегашния президент на Русия Владимир Путин. Името на смелата дама е Елена Беркова и тя сигурно не е като останалите си противници, защото има опит в една по-различна сфера от политиката, а точно - порно промишлеността.
32-годишната Беркова, която е майка на две деца е снимала зашеметяващо видео, в което изяснява какви ще бъдат целите ѝ в ръководството в случай че бъде определена за президент на Русия.
Беркова ще упорства за наложително полово обучение и даже матура по секс, каквото и да значи това. Освен това смелата брюнетка ще желае смъртно наказване за полови закононарушения.
Сред останалите хрумвания на хубавата Елена са да направи развода съвсем неосъществим за мъжете, тъй като дезертират от развъждането на децата, както и да криминализира носенето на пола, по-дълга от 40 см.
Манекенката, известна със знойните си видео материали в мрежата, сподели, че е решила да взе участие в изборите наскоро, тъй като дамите вземат интензивно присъединяване в президентската акция.
Включването на Беркова в конкуренцията се приема със смесени усеща, само че тя към този момент има 639 000 почитатели в мрежата.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР