Четох сега, че руски самолети с Кинжал-и патрулират над Черно

...
Четох сега, че руски самолети с Кинжал-и патрулират над Черно
Коментари Харесай

Борисов: Където и да отидех на Балканите, и видеха флага на България, ни ръкопляскаха, а сега ни освиркват

Четох в този момент, че съветски самолети с " Кинжал " -и патрулират над Черно море. А бяха времена, когато правехме добросъседство, етническа приемливост.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Смолян, където на заседание на членове и симпатизанти на партията показват претендентите за кметове и общински съветници в региона. Пълната зала го посрещна с овации.

" Това, което става в света, е извънредно. Събитията в Близкия Изток, гигантското опълчване на колоси в света, убиването на цивилни жители и от двете страни - ние сме декларирали поддръжка на Израел поради вероломното нахлуване, само че и би трябвало да се отнасяме човешки към цивилното население, каквото и да е то ", подчера той. 

Руски самолети с " Кинжал " -и патрулират над Черно море. А беше време, когато правихме политики на добросъседство, на етническа приемливост. За тази политика сме били упреквани, само че с времето ще видите, че е било вярно. Виждам и реакциите на Виктор Орбан, на президента на Сърбия. С всички на Балканите сме водили всекидневен разговор. Ежедневен! Мен ми е погрешно, че от водеща мощ на Балканите, когато където и да отидех, и видеха флага на България - ръкопляскаха хората, а в този момент ни освиркват ", установи някогашният министър председател.

" На мен ми е погрешно, че от водеща мощ на Балканите, когато където и да отидех, и видеха флага на България, ръкопляскаха хората... През Босна и Херцеговина до Сръбска Крайна моят екскорт с българския байрак беше сигурен - България носеше разцвет и неслучайно всички балкански страни ме наградиха с най-високите си оценки. Всичко това към днешна дата оставям на политолози и социолози да го разясняват.

Той напомни и вложенията и сумите, вложени в пътното строителство в Смолянско. И попита: " Господин Сабрутев да попитам - за какво нищо не направихте? Това са три години! Всичко щеше да бъде завършено - както пътят за Девин, Лъки, Доспат, Кръстова гора... Излизат и като някои професори, пристигнали от непозната страна, стартират да ни поучават ".

Борисов добави, че пътят Рудозем - Гърция е бил изработен по времето на ръководството на ГЕРБ: " Като оповестят - идва гръцкият министър председател, сериозен другар ми е, само че ние си направихме нашето, а задължението на гръцката страна си стои. Но това се прави на среща премиер-премиер. И ми е доста забавно министър председателят Денков във Варна на срещата дали го е заречен това нещо... "

Думата бе дадена на " един огромен другар на Родопите " - проф. Николай Овчаров. Известният археолог показа: " През 2020 година господин Борисов ми се обади - би трябвало да вършим предпочитани обекти - от през днешния ден за на следващия ден. И седнах и ги направих - Перперикон, Рациария, Провадия солниците, Тараклия синтика. На идната година финансирането беше спряно. Важно е да има държавна политика от позиция на културно-историческото завещание. Хвалим се, че с Гърция и Италия сме страните с най-вече исторически монументи. Затова страната би трябвало да има отношение към тези неща ".
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1977160779351083
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР