Четката е изработена в корпус от алуминиева сплав и има

...
Четката е изработена в корпус от алуминиева сплав и има
Коментари Харесай

Ултразвукова четка за зъби, създадена специално за мъже

Четката е направена в корпус от алуминиева сплав и има непоколебим " мъжки " дизайн. Устройството поддържа 5 режима: надълбоко разчистване, общоприет, за чувствителни зъби, избелване и масаж на венците. Броят на оборотите по време на разчистване доближава 36 000 в минута, което способства за равномерното систематизиране на пастата за зъби в устната празнина.
`Ултразвукова

Производителят твърди, че успеваемостта на четката е с 50% по-висока в съпоставяне със съществуващите аналози. Четката е оборудвана с LED екран, който демонстрира режимите, времето за миене и оставащото равнище на заряд. Използва ултразвукова технология за интензивно понижаване на шума, тъй че равнището на шума, предаван от устройството, не надвишава 45 dB.
`Ултразвукова

Устройството дава отговор на степента на водоустойчивост IPX7 и може да се употребява под душа. Комплектът се доставя с 12 сменяеми дюзи, което икономисва на потребителя нуждата да купува нови за дълго време. Четката е с 3 години гаранция, при положение на нередовност, тя може да бъде сменена с нова гратис.
`Ултразвукова

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР