Четирите колела остават в логото, но ще бъдат различниГерманската компания

...
Четирите колела остават в логото, но ще бъдат различниГерманската компания
Коментари Харесай

Audi променя емблемата си

Четирите колела остават в логото, само че ще бъдат разнообразни

Германската компания Audi за първи път в актуалната си история е решила коренно да промени логото си. Общият претекст и очертанията на емблемата ще си останат същите, само че все пак измененията ще бъдат най-големите, откогато четирите колела са се появили на колите на производителя от Инголщад.

 Audi трансформира емблемата си

В околните няколко месеца на всички модели на марката би трябвало да се появи новото фирмено лого. Изданието QuattroWorld разгласява новите знаци, които компанията е подала за регистрация в патентните ведомства в Германия и Съединени американски щати. Любопитното е, че от Audi са предложи две нови емблеми. 

Първият са същите 4 кръга, само че те към този момент не са цялостни и не се пресичат в средата. Вторият знак също е необикновен – той е завършен от две комбинации от полукръгове, които са свързани в центъра.

 Audi трансформира емблемата си

Защо от Audi са решили да патентоват две разнообразни лога, към този момент може единствено да се гадае. Не се изключва опцията, едната от новите емблеми да да бъде поставяна на електрическите модели на марката, които през идващите години ще се усилват, а втората да бъде предопределена за скъпите и първокласни модели на компанията, които ще се оферират под възродения бранд Horch.

 Audi трансформира емблемата си

Засега от Audi не разясняват темана. Настоящата емблема с 4 кръга се слага още на колите на компанията Auto Union през 30-те години на предишния век. Тя символизириа съюзът сред 4 компании - Audi, DKW, Wanderer и Horch.

Снимки: Audi, QuattroWorld

automedia.investor.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР