Четириноги от всякакви породи разходиха стопаните си в съботния ден

...
Четириноги от всякакви породи разходиха стопаните си в съботния ден
Коментари Харесай

Главната – като моден подиум за четириноги СНИМКИ

Четириноги от всевъзможни породи разходиха стопаните си в съботния ден по Главната улица и демонстрираха трендовете в кучешката мода.

Йоркширският териер Айс е на 5 месеца, само че си има суичър с надпис „ Little Gentleman “.



Приятелка създава дрехи за домашни любимци и се снабдихме от нея, описа притежателят. Още по-горда с визията на породистото мъниче е щерка му Тиана, която дава отговор и за разходките.



Еди също е йоркширски териер и го доведоха край елхата на Главната, докаран в милитъри яке – с кожен етикет и джобове на гърба. Качулката с рошава подплата малко го нервира, само че подобен е моделът.



Еди си има още няколко якета. Купуваме ги през интернет, тъй като у нас са доста скъпи – към 50 лв. за дрешка, изясни стопанката Анета Жайгарова.





Йоркширският териер е второ куче, което гледа. Първото изгубила, до момента в който било напълно мъничко. Сега се тревожи да не се поболее новият й домакински любим, по тази причина го извежда загърнат, освен това по модата. Той обаче нормално трепери не от мраз, а от неспокойствие. Вече е на 1 година, пък се вживява във всяка нова миризма. А на Главната има доста хора за обоняние.

Двойка изясни, че по принцип не обича да кипри своя джентълмен шпаньол с облекла, само че за студено време Дейли си има няколко, скроени от остарели облекла вкъщи.

4-годишната девойка Ру дефилира с розов пуловер.



3-годишният Арчи пък си е хубав и му е топло, и без да носи облекла като човек. Четириногият столичанин е на посетители в Пловдив за уикенда. А стопанката му разчита на качествено поддържане на козината и постоянно подкастряне, в този момент е още с лятната прическа.





Има в дрешника си единствено няколко дъждобрана - да го пазят от тиня.

Според дамата, единствено дребните и късокосместите кучета се обличат, останалите имат четина, като естествена отбрана за мраз.



Обаче по какъв начин да откаже човек гиздене преди разходка на дребната Чара, като толкоз обича панделки...



Снимки: Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР