Четирима задържани, сред които мъж в болница в много тежко

...
Четирима задържани, сред които мъж в болница в много тежко
Коментари Харесай

Проговори майката на братята, участвали в масовия бой в “Люлин“

Четирима арестувани, измежду които мъж в болница в доста тежко положение, след багра в столичния квартал Люлин. Всички участници в сбиването са с престъпни регистрации.
Прочетете още
Сред участниците в мелето са братята Михаил, Александър и Анджело Бериша. През 2016 година единият - Михаил, беше арестуван за нахлуване над такси.

Александър Бериша остава в Пирогов, той е бил опериран тази нощ и е в реанимацията. Останалите са преведени в 9-о РПУ.

След случая от нощес, днес репортер на bTV се срещна с майката на тримата братя. По думите ѝ спорът сред децата ѝ и другия забъркан в всеобщия пердах е от от дълго време.

„ Те са имали омраза от деца, този същия Любо. От деца той непрекъснато има борба с моите деца. Особено с дребния ми наследник, то го би, то го гони. Това е човек, който e със страшнi финансови благоприятни условия, изкарани от опиати, който се вживява на шерифа “, сподели Десислава Бериша, майка на тримата братя.

„ Същият човек със същата кола умъртви кучето ни. Пред очите ни. И след това избяга от местопроизшествието. И от афект брат ми му изпочупи колата. Брат ми е с психологично заболяване и за него това е нервна рецесия “, изясни Александър, брат на Михаил Бериша.

Потърсена е и гледната точка на Любомир. Негова съседка, която го познава от дете, споделя, че е пример за подражателство.

„ Много положително момче, за мен особено той е образец за подражателство. Неговото потомство, не знам какво е станало, тук в блока никой нищо неприятно не е видял от него “, разяснява Величка Георгиева.

Точната причина за спора сред четиримата мъже към момента се обяснява.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР