Четирима тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото

...
Четирима тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото
Коментари Харесай

Тийнейджъри от България са осъдени за групово изнасилване в Германия

Четирима младежи бяха наказани на затвор за присъединяване в груповото обезчестяване на 13-годишно момиче в югозападния немски град Фелберт, съобщи Българска телеграфна агенция.

Осем момчета на възраст сред 14 и 17 години са упрекнати, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, до момента в който не се намесила минаваща през гората жена. Всички обвинени са от България, отбелязва ДПА.

Само шест от тях бяха наказани през днешния ден от съда във Вупертал. Другите двама избягаха със фамилиите си в България, където бяха арестувани и ще бъдат съдени настрана.

Главният причинител е наказан на 4 години и 9 месеца затвор, а главният му съизвършител е наказан на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен период.

Сред доказателствата по делото има видеозапис на действието, сниман с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на дамата, която прекъснала закононарушението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР