Четирима, сред които и 25-годишно криминално проявено момиче, са задържани

...
Четирима, сред които и 25-годишно криминално проявено момиче, са задържани
Коментари Харесай

Арести и глоби след масова коледна спецоперация в Бургаско

Четирима, измежду които и 25-годишно престъпно проявено момиче, са арестувани в Бургаска област при извършената през седмицата профилирана полицейска интервенция. Тя е била в противопоставяне на разпространяване на опиати в регионите към учебните заведения. Образувани са две бързи полицейски производства и две преписки, като Районната прокуратура към този момент е повдигнала обвинявания.

Сред задържаните е и 22-годишен престъпно проявен помориец. В неговия дом, намиращ се на ул. „ Княз Борис I” униформените разкрили две торбички с марихуана с общо тегло от 15 грама.

Паралелно течащите инспекции за шофиране в нетрезво положение и под въздействието на опиати също са довели до арести. За седмица общо четирима са арестувани на пътя. Те са на възраст сред 20 и 42 години, като най-младият – бургазлия с Ауди – е карал след микс от кокаин и канабис. 21-годишен софиянец също е измежду арестуваните. Той е управлявал Фолксваген Голфа си напушен. Другите двама – 39-годишен созополчанин и 42-годишен мъж от варненския град Суворово са карали след приложимост на надлежно кокаин и опиати, и амфетамин и канабис.

За седмицата чиновниците от бранш „ Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас са провели профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването, включваща няколко посоки: съблюдаване на условията за скоростен режим, спазване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и лишаване преимуществото на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки, написа Флагман.

На територията на Бургас – град са установени 483 нарушавания на скоростта. Четири случая са превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция, последваща законовите инструкции за надвишената скорост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР