Четирима са задържани за незаконна сеч на липови дървета от

...
Четирима са задържани за незаконна сеч на липови дървета от
Коментари Харесай

Четирима са задържани за незаконна сеч на липови дървета

Четирима са арестувани за противозаконна сеч на липови дървета от държавния фонд в Плевенско, заяви през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Служители на РУ-Гулянци са засекли четирима в землището на село Ленково в местността "Черешовица ", които правили противозаконна сеч на липови дървета с моторен трион - отсечени са 46 липови дървета от държавния фонд, към 7 кубични метра. Установена е самоличността на причинителите - 20-годишен, 21-годишен, 23-годишен и 12-годишен от Бръшляница.

В Димитровград не разрешиха брането на липа

Пълнолетните са арестувани. Друга група в землището на Ралево е направила противозаконна сеч също на липови дървета от държавния фонд - отсечени са към 15 кубични метра липи. Полицаите са съумели да задържат 34-годишна жена от Николаево, а другите участници в закононарушението са избягали. Три каруци са оставени за предпазване в кметство Брестовец.

Моторните триони, употребени от двете групи, са конфискувани. Уведомена е Районната прокуратура в Плевен. Образувани са досъдебни производства за закононарушение по чл.235, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР