Четирима са по пострадали при тежка катастрофа между камион и

...
Четирима са по пострадали при тежка катастрофа между камион и
Коментари Харесай

Четирима са пострадали при тежка катастрофа между камион и кола в Монтанско, двама от тях се борят за живота си в болницата

Четирима са по потърпевши при тежка злополука сред камион и кола в Монтанско, оповестиха от полицията в регионалния град.
Инцидентът е станал през вчерашния ден, към 17.40 часа, на кръстовището за село Гаганица. 37-годишен лидер от село Бързия е управлявал лекия си автомобил „ Форд Ескорт” с монтанска регистрация, като се движел от язовир Огоста към село Гаганица. Тогава на излизане от земен път на основния с асфалтова настилка не е пропуснал идващия от село Боровци към Бистрилица товарен автомобил „ Ивеко” с монтанска регистрация, ръководен от 46-годишен берковски гражданин. Двата автомобила се сблъскали в кръстовището, при което са нанесени материални вреди и потърпевши и от двата автомобила.
От леката кола са ранени 37-годишният лидер и двама пасажери от Берковица на 42 и 41 години, от товарния автомобил - 36-годишна пътничка. Пострадалите са превозени със профилиран транспорт до Спешното в Монтана. При осъществения обзор е открито, че тежко потърпевши са лидерът и 42-годишният пасажер от лекия автомобил, които са с заплаха за живота. Останалите потърпевши пасажери са се разминали с леки пострадвания.
Пробите за алкохол на водачите са негативни, прецизират от полицията.
На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР