Четирима са кандидатите да оглавят пловдивската структура на АПИ –

...
Четирима са кандидатите да оглавят пловдивската структура на АПИ –
Коментари Харесай

Бивш зам.-кмет на Пловдив фаворит да се върне като шеф на Пътното управление

Четирима са претендентите да оглавят пловдивската конструкция на АПИ – Областно пътно ръководство.  Йордан Калев, Петър Попов, Георги Николов и Красимир Пенев са позволените претенденти за шеф на Пътното.
Прочетете още
Наш кореспондент научи, че любимец за шеф на структурата е Йордан Калев, който  към този момент е заемал този пост. Калев бе дълги години основен инженер на Община Пловдив, а в последната година от втория мандат на Иван Тотев бе назначен и като зам.-кмет по строителството.

След това той бе назначен като началник на Пътното в Пловдив, само че през 2021 година бе освободен от първото служебно държавно управление.  Тогава бе пуснат нов конкурс, който бе извоюван от Петър Попов, който  сега заема поста на шеф.

Самият Попов също е пуснал документи за поста. Той бе преназначен от титуляр за краткотрайно изпълняващ, откакто Атанас Ташков бе възобновен от съда на позицията, само че взе 6 заплати и се отхвърли от нея.

Четиримата позволени претенденти би трябвало да се явят на 5 септември в АПИ в София, с цел да направят  писмена разработка на тематика:   „ Изграждане, развиване и рационализация на пътната инфраструктура ”. След това има и изявление с претендентите.

Границите на заплатата, която би получил новият началник на отдела е от 790 до 3400 лв.,като размерът е съгласно опита, образованието, както и достигнатите равнища на заплащане  в структурното звено, в което е разположена длъжността му.

Шефът на ОПУ -  Пловдив  ръководи, провежда и управлява капиталовата активност, проектирането, ремонтните дейности и офертирането на строителните обекти, техническата документи по употребата на обектите.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР