Четирима са били задържани в хода на специализирана операция срещу

...
Четирима са били задържани в хода на специализирана операция срещу
Коментари Харесай

Пловдивската полиция не си поплюва

Четирима са били арестувани в хода на профилирана интервенция против наркоразпространението от чиновници на Първо районно управление (на МВР) в Пловдив. Към 23 часа в събота на ул. "Георги Кондолов " били засечени двама млади пловдивчани - 18-годишен престъпно проявен и 24-годишен. При последвали обиски от първия бил конфискуван пакет с марихуана, а от втория - цигара със същото наличие. 
В неделя, към 2.30 часа, в заведение на бул. "Никола Вапцаров " било открито, че 32-годишен клиент, престъпно проявен смолянчанин, има близо 0,7 грама амфетамин. Двадесет минути по-късно съвсем 0,6 грама от същия опиат били конфискувани от различен познайник на полицията - 34-годишен от пазарджико село, тестван на бул. "Македония ". Спрямо причинителите са взети 24-часови ограничения за неотклонение, формирани са бързи производства.
За други две обири от отдавани чартърен жилища в Пловдив е обвинен арестуваният 26-годишен столичанин. Както съобщихме през вчерашния ден, с разпореждане на районната прокуратура мъжът е притеглен като обвинен и му е взета 72-часова мярка за неотклонение, за това че при започване на месеца лишил два плазмени тв приемника от нает от него апартамент на ул. "Драгоя Божилов ". 

В хода на спомагателното следствие чиновници на Второ районно управление (на МВР) и сътрудниците им от Четвърто районно управление (на МВР) открили, че на 11 и 14 ноември, по еднакъв метод - представяйки се за наемател, престъпно проявеният столичанин отмъкнал общо три тв приемника и готварско съоръжение за вграждане от жилища на ул. "Г.М. Димитров " и ул. "Цар Калоян ". Работата по цялостното документиране на случаите продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР