Четирима ранени при катастрофа между три коли. Сред пострадалите има

...
Четирима ранени при катастрофа между три коли. Сред пострадалите има
Коментари Харесай

Четирима ранени при катастрофа между три коли

Четирима ранени при злополука сред три коли. Сред потърпевшите има и дете. Инцидентът е станал сред селата Самоводене и Първомайци към 17 ч. в неделя.

Според първичната информация кола, карана от 32-годишна жена от Горна Оряховица, е навлязла в насрещното и поредно е блъснала две коли. Другите водачи са жена на 23 години и момче на 19 години.

Детето се е намирало в колата на навлязлата в насрещното кола. Всички водачи са тествани за приложимост на алкохол, пробите са негативни. По случая е стартирано досъдебно произвеждане. Четирима ранени при злополука сред три коли

Катастрофи

Преди дни тежка злополука със починали стана край Нови Пазар. Двама водачи починаха при случая сред село Стоян Михайловски и Нови пазар.

Водач на автомобил “Ауди ”, на 48 години от село Стоян Михайловски, който пътувал самичък, е умрял. Шофьорът на другата кола – “Тойота ”, на 42 години от същото село, също е умрял.

В колата е пътувал и синът му, на 17 години, който е откаран в шуменската болница с фрактура на таза, голям брой охлузвания по тялото и фрактура на лява тазобедрена става. В момента медиците го оперират, има заплаха за живота му, споделят от МВР.

Както Safenews първи писа, нов старт на делото за трима убити при катастрофа до Български извор. Върховният съд не се съгласи, че Александър Ковачев ще лежи четири години за гибелта на тримата младежи.

При случая починаха трима младежи – Васко, Георги и Светли

Катастрофата стана на 18 ноември 2020 г.  към 20:00 часа. Смъртоносният удар бе на основния път София – Варна.

На първа инстанция съдът в Ловеч даде на осем години затвор. Според съда подсъдимият е карал със скорост от 110 км/ч при позволена в сектора 50 км/час. Той навлязъл е в лентата за насрещно придвижване и по несъобразителност предизвикал гибелта на трима души.

На втора инстанция присъдата бе понижена доста понижена.

Така делото стигна и до последна инстанция.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР