Четирима притежатели на наркотични вещества са задържали криминалисти от Кюстендил,

...
Четирима притежатели на наркотични вещества са задържали криминалисти от Кюстендил,
Коментари Харесай

Хванаха четирима души с наркотици в Кюстендилско

Четирима притежатели на наркотични субстанции са задържали криминалисти от Кюстендил, оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
По време на извършена профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати, чиновници са открили 27-годишна лидерка на лек автомобил „ Ауди “ да ръководи след приложимост на наркотични субстанции.

Тестът е изработен с техническо средство. При инспекцията в дамската й чанта са открити и конфискувани 31 г канабис, 10 г амфетамин, 5 г МДМА , последвало е претършуване в дома й, където са открити още 13 г канабис, 23 г амфетамин и 15 г МДМА .-->
 Министерство на вътрешните работи
Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. 27-годишната кюстендилка, която е попадала в полезрението на полицията и в различен случай, ще остане в полицейския арест 24 часа. Започнато е бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

23-годишен кюстендилец е опитал да осуети полицейска инспекция на ул. „ Шейново “ в града  - опитал да бяга, изхвърлил станиолова опаковка. Задържан е, наличието на станиоловата опаковка е амфетамин, открит с полеви наркотест. Задържаният е прочут на полицията и с други незаконни действия, по случая е стартирано бързо полицейско произвеждане, известен е дежурен прокурор.



Задържана е и 25-годишна дупничанка, която е била пътничка в тестван лек автомобил „ Дачия “
, от нея е конфискувано стъклено шише с течност, която при направения полеви наркотест е реагирала на метамфетамин. Бързо полицейско произвеждане е стартирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Служители на Районно управление-Дупница са задържали 19-годишен юноша за владеене на наркотично вещество , при осъществения обиск от него са конфискувани опаковка канабис и ръчно свита цигара - канабис.
 Министерство на вътрешните работи
Проверката е осъществена на ул. „ П. Евтимий “ в града. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. Бързо полицейско произвеждане е стартирано по случая, известен е дежурен прокурор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР